Bemutatkozás

Az első otthon a szülői ház. Legyen ház vagy lakás, elkísér bennünket életünk során a megélt sok élmény, a vasárnapi ebéd vagy a finom sütemény illata. Ahogy a nagyinál is belénk ivódik a légkör, a kicsit már patinás bútorok és tárgyak légköre.

Aztán kitárul a világ: egyre újabb és nagyobb épületek zegzugaiba nyerünk betekintést. Bölcsőde, óvoda, iskolák. Jönnek a táborok, a kirándulások, a nyaralások. Hol egy templom, hol egy skanzen, hol egy modern koncertterem, hol egy kifinomult kávéház. Mindegyik belecsempészik egy kis stílust a lelkünkbe.

Ötleteket gyűjtünk, magazinból kivágott képeket, hogy aztán egyszer megalkossuk a saját otthonunkat, talán nem is egyet, hisz az élet újabb és újabb helyre sodorhat minket.

Házról házra teremtünk otthont magunknak.

Célunk, hogy bemutassuk bárhol is élünk mi magyarok, velünk született kreativitással egyedivé tudjuk környezetünket varázsolni, csodás otthonokat, tereket, közösségi színtereket tudunk létre hozni.

Az otthonteremtésben megéhezetteknek M.J privát séf ad tippeket, mi és hogyan kerüljön az asztalra. Aki pedig elfáradt, az Mazsi a vándor csodás videóival barangolhatja be országunkat. E tartalmainkhoz hoztuk létre Youtube csatornánkat.

A közösségi médiában Facebook és Instagram oldalunkon és találkozhatnak tartalmainkkal.

Emellett a Házról Házra online magazin lehetőséget kínál mindenkinek, hogy megossza a többi otthonteremtővel hasznos információit, ötleteit, szakmai anyagait.

A Házról Házra csapata