Ikea

IKEÁ-s bútorod van? Erről a lehetőségről már hallottál?

Egy új napot ünnepelhetünk: az IKEA 2020. június 15-től hazánkban is elindította a „Bútorok második élete” programját, melyben felvállalja a használt, de biztonságos, jó állapotban lévő IKEA bútorok értékesítését.

Az új szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a már feleslegessé vált IKEA bútorok új tulajdonosra találjanak, amelyek így kaphatnak egy második életet – olvasható az áruház sajtóközleményében.

A szolgáltatás keretében a már nem használt vagy megunt, de még funkciójukat biztonságosan ellátó bútorokat a vásárlók eladásra kínálhatják a lakberendezési vállalat erre a célra fejlesztett külön oldalán Itt a bútorról készült fényképeket és termékleírást töltheted fel. Fontos, hogy nem minden IKEA termék vehet részt a programban: erről bővebben a cég honlapján olvashatunk. 

A bútor ellenértékeként az eladó egy IKEA ajándékkártyát kap, amelyre a termék vételára kerül feltöltésre. Ezt az összeget bármelyik áruházban levásárolhatjuk. Jó tudni, hogy a cég az új tulajdonosnak egy éves garanciát is biztosít a termékekre.

Keresel egy bútort, ami már nem található meg az aktuális kínálatban? Itt a jó lehetőség, hogy beszerezd!

forrás: IKEA

TIPP:
A HázrólHázra online magazinban folyamatosan olvashatsz otthonod felújításával, karbantartásával, vagy akár megépítésével kapcsolatos hasznos anyagokat. Mazsolázz közülük, mire van szükséged!
Sikeres volt a munkád? Mutasd be, hogy mások is inspirációt, bátorítást kaphassanak tőled. A képeket és leírást a kapcsolat@hazrolhazra.hu e-mail címre küldhet, mi mielőbb közzé tesszük!

Ha magazinunk olvasása közben megéheznél, M.J. privát séf segíthet a főzésben,  pihenésképp pedig barangolj hazánkban Mazsi, a vándorral, akikkel oldalunkon ITT illetve  YouTube csatornánkon találkozhatsz!

Kedves Olvasó!
Remélem szórakoztató vagy hasznos volt számodra ez a cikk!  Ingyenes tartalom, amin szívvel-lélekkel dolgoztunk! Ha tetszett és érdekesnek tartod, kérlek oszd meg, küldd el másoknak! – Ezzel segítheted, hogy legközelebb is olvashass ilyen tartalmakat.

Kövesd közösségi oldalainkat, melyeket itt találod: FacebookInstagramYouTube

Posted in Beltér, Mozaik.