Szerzői jogok

Az Üzemeltető a hazrolhazra.hu online magazin tulajdonosa. A weboldal teljes saját előállítású tartalma (cikkek, adatbázisok, kapcsolódó képgalériák, a cikkek illusztrációi, bármilyen szavazás és eredményeik, a logo mindenfajta megjelenése) teljes körű szerzői jogvédelem alá esnek.

Amennyiben Ön a saját weboldalára tartalmat kíván átvenni a Honlapról, Facebook oldalról azt kizárólag oly módon teheti meg, hogy a cikk címét és tartalmának rövid összefoglalóját (leadet) a képi elemek nélkül, változatlan tartalommal és hiánytalanul átveszi a Honlapról, a Facebook oldalról, és a forrást megjelölve a cikk teljes tartalmára mutató hiperhivatkozást (közvetlen linket) helyez el a címben vagy a lead alá.

Fentiek ettől eltérő módon vagy mértékben történő átvétele szerzői jogot sért, és minden esetben jogi következményeket von maga után, továbbá minden egyéb a törvényi korlátozást átlépő felhasználás csak az Üzemeltető előzetes, írásbeli engedélyével lehetséges.

A beérkező anyagokat az alábbi Felhasználási feltétételeink alapján kezeljük:

A Szerző a Felhasználói feltételek elolvasása után az általa megküldött mű beküldésével tudomásul veszi, hogy az átadással Váradi Ágota egyéni vállalkozó, aki a Házról Házra online magazin tulajdonosa (Felhasználó) korlátlan ideig, térítésmentesen megszerzi a Szerző által megküldött mű (írás, videó, fotó) felhasználásának jogát!

A Szerző a mű megküldéssel elismeri, hogy a Mű saját alkotása és hozzájárul annak nyilvánosságra hozatalához.

A Szerző a mű megküldésével kijelenti, hogy a Művön nem áll fenn harmadik személynek joga, amely a Mű jelen szerződés szerinti felhasználását korlátozná vagy akadályozná.

1. A felhasználás módja: A Felhasználó a Művet

  • saját tevékenységét ismertető prospektusban, egyéb kiadványban megjelentesse és terjessze
  • saját honlapján közzé tegye
  • bármilyen kiállításán kiállítsa
  • tetszőleges példányban képfelvételen vagy digitális adathordozón többszörözze és a többszörözött példányokat terjessze
  • átdolgozza

2. A felhasználás terjedelme: A Szerző a mű megküldésével

  • nem kizárólagos felhasználási jogot biztosít Felhasználónak.
  • biztosítja a jogot Felhasználó számára, hogy a Mű további felhasználását harmadik személynek engedélyezze.

3. A felhasználás időbeli hatálya: határozatlan

4. A felhasználás területi hatálya: Magyarország területe és külföld

5. A szerzői jogdíj: 0 Ft, vagyis Nulla Forint

6.  A Szerző  a nevének feltüntetéséhez a mű felhasználása során hozzájárul, az általa beküldéskor megadott névvel.

A nem rendezett kérdésekben a Polgári Törvénykönyv és a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény előírásai az irányadók.