Finom ropogósra sült csirkecombnál már csak egy jobb van, a töltött csirkecomb!
A bemutatott alaptöltelék helyett a videóban ajánlott más töltelékekkel is javasolt kipróbálni.
Köretként a párolt rizs helyett/mellett jól illik hozzá bármilyen saláta, vagy krumplipüré.
Desszertként ajánljuk hozzá a grízpudingot!
Hozzávalók 4 főre:
8 db kisebb egész csirkecomb
4 db zsemle
4 db tojás
8 dkg zsír
1 fej vöröshagyma
ízlés szerint só, bors, majoranna
1 csomag petrezselyemzöld
1 dl olaj a sütéshez, combok bekenéséhez
Kedves Olvasó!
Remélem szórakoztató vagy hasznos volt számodra ez a cikk! Ingyenes tartalom, amin szívvel-lélekkel dolgoztunk! Ha tetszett és érdekesnek tartod, kérlek oszd meg, küldd el másoknak! – Ezzel segítheted, hogy legközelebb is olvashass ilyen tartalmakat.
Kövesd közösségi oldalainkat, melyeket itt találod: Facebook, Instagram, YouTube