Lakás 2017 – ahogy mi láttuk

A Millenárison szeptember végén volt látogatható a Lakás 2017 kiállítás. A legnagyobb fejlesztők, ingatlanforgalmazók és több pénzügyi partner sorakoztatta fel ajánlatát a nagyközönség előtt.

Az ingatlanpiac egyre növekvő tendenciája újabb és újabb lehetőségeket kínál mind az ingatlant keresőknek, mind a beruházóknak, fejlesztőknek és kivitelezőknek.

A széles ingatlankínálatból szinte mindenki találhatott magának megfelelő ingatlant. A kedvező hitelezési feltételek, a lakástámogatási rendszer bővülése segítséget jelent az álmodozóknak. Mindezekhez a fogyasztóvédelem  munkatársai igyekeztek tájékoztatást adni, vagyis mire kell figyelni a hitelfelvételnél, hitelkiváltásánál, de hasznos tanácsokat kaphattak az érdeklődők a kivitelezésekkel kapcsolatos szerződési, fizetési és garanciális kérdésekkel kapcsolatosan is.

A kiállításon az elektromos személygépkocsik is megjelentek, hisz hamarosan napi szinten integrálódnak életünkbe. Már az ingatlanok tervezése során figyelni kell az épületbe kiépített töltőhely kialakítására legyen az családi ház vagy parkolóépület.

A rendezvényen jellemzően a társasházi ingatlanokkal jelentek meg a kiállítók. A prospektusok, plakátok mellett szebbnél szebb makettekkel igyekeztek bemutatni fejlesztéseiket.

Jövőre ajánljuk mindenkinek a következő Lakás kiállítást!

Posted in Mozaik, Tervezőasztal.