Üdvözlünk!

Az ősz az elmúlás kezdete.

De nem nálunk, hisz szeptember 9-e honlapunk indulásának napja! 

Online magazinunkban több hasznos és érdekes témában merülhetsz el. Ez lehet lakás, ház, kert, vagy egyéb ingatlan, vagyis épített és természeti környezetünk egyaránt célkeresztben van.

Saját anyagaink mellett bemutatunk másokat, egyéb tartalmakat is. Csemegézz a felhozatalból!

Tervezőasztal: e rovatba olyan tartalmak kerülnek, melyek alapvetően fontosak, iránymutatóak mindazoknak, akik adás-vételben, cserében, felújításban gondolkodnak.

Kivitelezés: a tervezést, előkészítést követő megvalósítás kategóriája, ahol sok esetben lépésről lépésre segítünk a munkában.

Kültér: minden ami telek, kert, növények. Az évszakok körforgásához kapcsolódó teendőkhöz, a hozzájuk szükséges eszközökhöz, növényekhez nyújtunk iránymutatást.

Beltér: hogyan lesz egy falakkal teli vázból otthon? Stílusok és megoldások sokaságából választhatsz az ízlésednek megfelelően.

Kockás lap: álmodozol egy új lakásról, házról? Kockás lapot elő és máris rajzolhatod a hőn áhított otthont. Puskázz rovatunkból!

Ötletvadász: minden otthon rejt egy jó ötletet, egy szép részletet! Vetted vagy magad készítetted? Mindegy, küldd el nekünk, mi megosztjuk mindenkivel, hogy lemásolhassák és élvezhessék, te pedig söpörd be a dicséreteket!

 

Kalandozz minden nap honlapunkon és Facebook oldalunkon! Várjuk visszajelzéseidet!

Posted in Hírek.