#kockáslap – Kicsi és kompakt

Oldalhatárra építhető, a közlekedő terület minimalizálásával kialakított otthon.

Kompakt, minimalista.

Ötletek:

A bejárati előtérbe kihelyezett mosó és szárítógép egy teregetésre nem alkalmas kis szekrényben van. Célszerűbb egy külön helyiségbe kerülniük, ehhez területet elvéve akár a konyhai tárolóból máris megvalósítható lehetne.
Második lehetőség, ha a konyhában a tűzhely során lévő sarokba tároló szekrényt alakítunk ki, felszabadulhat a tároló, ahova átkerülhet a két készülék és amiben akár a vasalás is elvégezhető.

Harmadik megoldás, ha a gardrób és a fürdőszoba felcserélésével a gardrób szobába kerülnek. Hisz úgyis legtöbbet a ruhákat kell mosni, szárítani. A kér helyiség felcserélésével elkerülhető lenne, hogy már felöltözve a vizes, párás fürdőszobán keresztül jussunk át a hálószobába.

Fotó forrása: Pinterest, httpapikhome.com2019020239-most-popular-ways-to-master-bedroom-design-layout-floor-plans-bathroom

Ötletvadász rovatunkban inspirálódhatsz, hogyan tudsz otthont varázsolni egy üres térből!

Ha közben megéheznél, M.J. privát séf segíthet a főzésben,  pihenésképp pedig barangolj a világban Mazsi, a vándorral. Velük YouTube csatornánkon találkozhatsz!

Kedves Olvasó!
Remélem szórakoztató vagy hasznos volt számodra ez a cikk!  Ingyenes tartalom, amin szívvel-lélekkel dolgoztam! Ha tetszett és érdekesnek tartod, kérlek oszd meg, küldd el másoknak! – Ezzel segítheted, hogy legközelebb is olvashass ilyen tartalmakat.

Kövesd közösségi oldalainkat, melyeket itt találod: FacebookInstagramYouTube

Posted in Kockás lap, Mozaik.