Dunaparti séta 3/3

Harmadik, befejező részéhez érkezett Mazsi a vándor dunaalmási, neszmélyi sétái során. Neszmély végén készültek az utolsó képsorok.

A neszmélyi csónakház környéke kiváló kirándulóhely. Kempingezéshez, csónakázáshoz, horgászáshoz vagy akár sütögetéshez is jó helyet kínál akár családok részére is. A kavicsos, tiszta vízű partszakasz lassan mélyül, ezért gyerekek és kutyusok pacsálásához is ideális.

A hely a főútról autóval a partig könnyen megközelíthető. A településen a kiránduláshoz vendéglő, lángosos és fagyizó található. A hajómúzeum is kihagyhatatlan látnivaló! Sok napsütést kívánunk a kiránduláshoz!

Ha magazinunk olvasása közben megéheznél, M.J. privát séf segíthet a főzésben,  pihenésképp pedig barangolj hazánkban Mazsi, a vándorral, akikkel oldalunkon ITT illetve  YouTube csatornánkon találkozhatsz!

Kedves Olvasó!
Remélem szórakoztató vagy hasznos volt számodra ez a cikk!  Ingyenes tartalom, amin szívvel-lélekkel dolgoztam! Ha tetszett és érdekesnek tartod, kérlek oszd meg, küldd el másoknak! – Ezzel segítheted, hogy legközelebb is olvashass ilyen tartalmakat.

Kövesd közösségi oldalainkat, melyeket itt találod: Facebook, Instagram, YouTube

Posted in Fix, Videóink.