Egy hónaposak lettünk!

Mekkora izgalom egy gombot megnyomni? Mi megtapasztalhattuk 2017. 9. hó 9-én 9 órakor, amikor is elindítottunk online magazinunkat!

Az első egy hónap bebizonyította, hogy olvasóinkat érdeklik a mindenkit érintő, otthonnal kapcsolatos írások. Az elmúlt hónap során bemutattuk többek között a fiatalokból álló Képkocka csoportot és a Telkiben található csodás ingatlant, amely legnépszerűbb bejegyzésünk lett. Facebookon az “Őszi paletta” jutott el a legtöbb emberhez.

Saját írásaink mellett elhozzuk a különböző rendezvények, épületek, közösségek esszenciáját, rávilágítunk értékeikre, melyekre ritkán kerül reflektorfény. Kockás lap rovatunk inspirációt szolgáltathat azoknak, akik építkezés vagy felújítás előtt állnak, ha pedig már meglévő frappáns megoldásodat vagy ötletedet szeretnéd megosztani másokkal, küldd el őket az otletvadasz@hazrolhazra.hu címre, hogy felkerülj az oldalra!

No és mi van még a tarsolyunkban? Tartsatok velünk napról napra és lapozzatok bele online magazinunkba!

Emellett szeretném megköszönni munkatársaimnak és minden támogatónknak a munkát, segítséget, biztatást, akik nélkül eddigi sikereink nem valósulhattak volna meg.

Váradi Ágota

főszerkesztő

Posted in Tervezőasztal.