Hogyan töltsd meg és göngyöld fel a dagadót, hogy egyforma szeleteket adhass mindenkinek – M.J. privát séf videó

A töltött dagadó felosztása néha vitákhoz vezet: ki kapja a húsos véget, ki a töltelékes első szeletet? Erre van egy nagyszerű megoldás, amit séfünk most mindenkivel megoszt!

Miért jó ez a töltési módszer? Nem kell a hentesnél azon aggódnod, hogy jól szúrta-e fel a dagadót. Nem kell azért izgulnod, hogy otthon hogyan fog ez neked sikerülni, ha nem vállalták a felszúrást! Hisz bármelyiket kell választanod, fennáll a lehetősége, hogy kilukad, szétszakad és tölthetetlenné válik a hús.

Ehelyett képzelj el egy könnyebben elkészíthető, egyenletesen süthető, szépen szeletelhető, sültet benne a finom töltelékkel! Mindenki elégedett lesz az asztalodnál, ha M.J. privát séf által bemutatott módon készíted el!

Hozzávalók :

dagadó ~1.70 kg

Töltelékhez:
3 db zsemle
3 db egész tojás
20 dkg csirkemáj
30 dkg csiperkegomba
fél piros kalifornia paprika
2 csomag  petrezselyem zöld
1 ek. zsír
ízlés szerint só, fekete bors és grill fűszer
3 fej vörös hagyma
1 fej paradicsom
30 dkg zsír
alufólia

Pecsenyeszafthoz:
1 ek. paradicsompüré
1 ek. liszt
víz
sör vagy fehér bor

TIPP:

A töltelék összeállításánál az ízlés és a fantázia szab csak határt, hogy mi kerüljön bele: erdei gomba, bacon, darált hús, aszalt gyümölcsök, csak hogy néhány finomságot emeljünk ki a lehetőségek közül.

Desszertnek ajánlom mellé a grízpudingot, melyet privát séfünk útmutatása alapján Ti is elkészíthettek!

grízpuding

Kedves Olvasó!
Remélem szórakoztató vagy hasznos volt számodra ez a cikk!  Ingyenes tartalom, amin szívvel-lélekkel dolgoztunk! Ha tetszett és érdekesnek tartod, kérlek oszd meg, küldd el másoknak! – Ezzel segítheted, hogy legközelebb is olvashass ilyen tartalmakat.

Kövesd közösségi oldalainkat, melyeket itt találod: FacebookInstagramYouTube

Posted in Videóink.